Hilla on 17.2.2009 syntynyt australianpaimenkoira tyttö. Hilla tuli meille 2.5 lentokoneella Oulusta kasvattajaltaan Allilta. Ensimmäinen päivä oli tosi jännä ja erikoinen, sillä Hilla joutui seuraavana yönä heti todistamaan Newforestponimme Tasminan syntymää tallille. Itse olin yön nukkumassa tallin käytävällä koottavassa sängyssä sinä yönä. Kun Nelly rupesi näyttämään kovasti varsomisen merkkejä oli minun soitettava äitilleni, että eikun Hilla mukaan ja tallille.

Hilla on minun ensimmäinen koirani joten on tässä ollut paljon opittavaa koirista ja koiramaailmasta ensimmäisen vuoden aikana. Hillan kanssa me ollaan nyt käyty Agilityn alkeiskurssi ja parissa match showssa, sekä messarissa oikeissa näyttelyissäkin pentuluokassa pyörähdettiin. Sinne emme kyllä olisi uskaltautuneet ilman Hillan kasvattajaa Allia, joka tuli meille parin päivän visiitille Hillan siskon Kawan kanssa. Kiitos siitä kovasti Allille!

Nyt kun kevät koittaa niin meillä on varattuna paikka Agilityn jatkokurssille, sekä kahteen näyttelyynkin ollaan ilmoittauduttu. Tulevaisuudessa olisi Hillan kanssa kiva päästä kokeilemaan paimennusta ja äiti aikoo ilmoittautua Hillan kanssa tokoon!